Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Ποιοι Είμαστε

Η Osmium Web Solutions είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Πληροφορικής, η οποία δραστηριοποιείται στα πεδία της Κατασκευής και Σχεδιασμού Ιστοσελίδων, Κατασκευής και Σχεδιασμού Ηλεκτρονικών Καταστημάτων, Digital Marketing και Γραφιστικές Υπηρεσίες.
Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή, στην εποχή που οι άνθρωποι με ένα πάτημα ή ένα κλικ στο ποντίκι τους αναζητούν αποτελέσματα και λύσεις για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Για αυτόν το λόγο, πιστεύουμε ότι όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να διαθέτουν και την Ηλεκτρονική τους ταυτότητα. Σκοπός μας είναι να μεταμορφώσουμε όλες τις επιχειρήσεις σε e-επιχειρήσεις αναλαμβάνοντας την κατασκευή του Ηλεκτρονικού τους Ιστοτόπου. Με αυτόν τον τρόπο, παρέχεται η δυνατότητα να προωθήσουν τον εαυτό τους και τη δουλειά τους χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

01 –
Η φιλοσοφία μας

2

Χρόνια Δράσης

90

Συνεργασίες

80

Έργα

5

Διαθέσιμες Υπηρεσίες

20

Διαθέσιμες Τεχνολογίες

100%

Υποστήριξη

03–
Η πορεια μας

Αποστολή μας είναι να βοηθάμε την υλοποίηση ενός κομματιού της δικής σας αποστολής. Κάθε αποστολή είναι ξεχωριστή και φέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά στα οποία εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε.

05–
Η αποστολή μας

ΑΡΧΗ
Osmium Web Solutions on DesignRush
Copyright © OSMIUM WEB SOLUTIONS. ALL RIGHTS RESERVED
chevron-upchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram